TV Utbud

Brf Henriksgården

Lomma

TV - Com Hem

Genom vårt avtal med Com Hem har alla boende i Brf Henriksgården utan någon extra kostnad tillgång till ett antal analoga och digitala tv kanaler.

 

 

 

 

Analoga kanaler

Vi har tillgång till 19 analoga tv kanaler dvs kanaler som du kan se med en "vanlig tv" utan någon extra utrustning. De analoga kanaler som vi kan se finner du i kolumnen till höger.

 

Digitala kanaler

Med vårt avtal med Com Hem har du möjlighet att utan extra kostnad ansluta dig för att se ett antal digitala tv kanaler. Med Digital-tv får du bättre bild och ljud och tillgång till en elektronisk programguide direkt i tv:n. Avtalet ger dig tillgång till kanalerna som ingår i paketet Digital-tv Small (se nedan).

 

 

 

 

 

Så här gör du om du vill ha digital-tv:

  • Krävs abonnemang - Även om digital-tv paketet är utan kostnad så måste du teckna ett avtal för detta. Kontakta Com Hem på telefon 90 222 eller

0775-17 17 20

  • Krävs kort & avkodare - För att kunna se digitala kanaler krävs ett programkort och en avkodare som antingen är monterad direkt i tv:n eller som en lös dekorer. Kontakta Com Hem för att få hjälp med rätt dekoder. Kostnad för inköp av dekoder ingår ej i avtalet och du får således själv stå för denna kostnad. Dock ingår krypteringsavgiften för programkortet.
  • Fler kanaler - Utöver kanalerna som ingår i Digital-tv Small kan du köpa till enstaka kanaler från Com Hem:s utbud. Välj bland 140 kanaler (se Com Hem:s hemsida).

 

Viktig info för dig som har digital-tv via Com Hem redan idag

Om du redan idag har ett digital-tv abonnemang med Com Hem är du berättigad till att få programpaketet Digital-tv Small gratis. Kontakta Com Hem på 0775-17 17 20 så hjälper dom dig att få rätt på ditt abonnemang. Krypteringsavgiften på ditt befintliga digital-tv abonnemang kommer med automatik att annulleras från och med nästkommande period. Ingen återbetalning sker av erlagd krypteringsavgift.

 

Här finner du mer information om vårt avtal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information om Com Hem o deras tjänster finner du på deras hemsida

 

Länkar

Com Hem TV

Faktaägare: Magnus Söderkvist

Webbredaktör: Magnus Söderkvist

Om du upptäcker något fel eller har synpunkter på innehållet på denna sida så kontakta Faktaägaren eller Webbredaktören genom att klicka på namnen till vänster

 

© HSB Brf Henriksgården 2015